Empresa

Innovació i qualitat a cada projecte

Construccions Calam Tapias és una empresa líder i altament reconeguda a la regió del Vallès Oriental, amb una sòlida trajectòria al sector de la construcció local. La nostra llarga experiència ha estat fonamental en el desenvolupament d'un coneixement profund i una àmplia experiència en la realització d'una varietat de projectes, des d'obres de nova planta fins a rehabilitacions, així com en l'àmbit de l'obra pública i privada.

Tenim un equip professional altament qualificat i una logística pròpia que ens permet abordar cada projecte amb eficiència i sense contratemps. Aquests recursos constitueixen el pilar fonamental de la nostra empresa, permetent establir i optimitzar una estructura interna sòlida per a l'execució reeixida de cada obra que emprenem.

El nostre equip està compost per diversos rols clau, entre els quals hi ha el Cap d'Obra, que actua com el màxim responsable durant el desenvolupament de cada projecte, garantint la seva correcta execució i compliment dels estàndards establerts. Així mateix, comptem amb Encarregats d'Obra, professionals de primera categoria, que supervisen i lideren els treballs al terreny amb habilitat i destresa. A més, disposem de tècnics administratius, personal qualificat encarregat de gestionar eficientment tots els aspectes administratius i logístics dels nostres projectes.

A més, la nostra empresa compta amb la col·laboració d'experimentats industrials, la relació de confiança i col·laboració dels quals al llarg dels anys ha estat fonamental per oferir als nostres clients un servei integral i de qualitat. Aquesta col·laboració ens proporciona un valuós complement professional, tant en l'execució de les obres com en els seus acabats i manteniment, garantint la satisfacció i la confiança dels nostres clients en cada projecte que realitzem.

A Construcciones Calam Tapias ens comprometem a seguir sent referents al sector, oferint solucions innovadores, qualitat excepcional i un servei personalitzat que ens distingeix com a líders indiscutibles en la indústria de la construcció.

Deixa'ns un missatge

Estem a la teva disposició per ajudar-te en tot allò que calgui. Omple el formulari i el nostre equip d'atenció et contactarà per donar-te una resposta com més aviat millor.