Construint somnis

El nostre equip és una garantia per a lèxit del teu projecte

Un equip per donar-te els millors resultats

Construcciones Calam Tapias és una empresa familiar que va iniciar la seva trajectòria el 1943 sota la visió de Ramon Calam Aràbia, acumulant així 80 anys d'experiència al sector de la construcció. Ens destaquem per la nostra diversitat de serveis, abastant des de la promoció d'habitatges unifamiliars fins a l'execució d'obres públiques i privades. Som especialistes en rehabilitacions i reformes integrals de la llar, garantint l'excel·lència en cada projecte que emprenem. La nostra sòlida reputació es fonamenta en la qualitat de la nostra feina i en el compromís amb la satisfacció dels nostres clients. A Construcciones Calam Tapias, fusionem tradició i modernitat per oferir solucions constructives adaptades a les necessitats actuals del mercat. Confieu en nosaltres per fer realitat els vostres projectes amb professionalisme i dedicació.

Què ens fa destacar?

EXPERIÈNCIA CONSOLIDADA

Amb més de 80 anys al sector de la construcció, a Construcciones Calam Tapias comptem amb un llegat d'experiència i coneixement que recolza cadascun dels nostres projectes.

varietat de serveis

El nostre dossier abasta una àmplia gamma d'activitats dins l'àmbit de la construcció, incloent-hi la promoció d'habitatges unifamiliars, rehabilitacions, reformes integrals de la llar, obra nova i projectes tant privats com públics.

compromís amb la qualitat

Des del disseny inicial fins al lliurament final, treballem amb professionalisme, atenció al detall i dedicació per garantir la satisfacció plena dels nostres clients. El nostre objectiu és superar les expectatives i convertir cada projecte en un èxit durador.

Sempre a la teva disposició

A Construcciones Calam Tapias, comptem amb un equip altament qualificat i compromès que constitueix el pilar fonamental de la nostra empresa. El nostre equip està integrat per professionals experimentats a totes les àrees de la construcció, des d'arquitectes i enginyers fins a paletes i personal administratiu. Cada membre del nostre equip aporta un conjunt únic d'habilitats i de coneixements que ens permet abordar amb èxit una àmplia varietat de projectes. Treballem de manera col·laborativa, tot fomentant l'intercanvi d'idees i la innovació per trobar les millors solucions per als nostres clients.
Deixa'ns un missatge

Aquest web està finançat per la Unió Europea - Next Generation EU